Van Uw liefde Heer, wil ik altijd zingen,
van Uw trouw getuigen tot in eeuwigheid! (Psalm 89:2)

Projectkoor Jubileumconcert 2018/2019

Testimony to the Lord

Wij zijn een interkerkelijk koor dat alweer 42 jaar bestaat en ongeveer 10 zangers heeft, een pianiste, een bassist en af en

toe een drummer. We verlenen graag onze medewerking aan

een kerkdienst en kunnen deze ook geheel invullen indien u dat wenst! We zingen met tracks, a capella of met piano/combo.

En we hebben een zeer gemotiveerde technicus die onze  zeer oude installatie altijd aan de praat krijgt!

Graag kondigen wij onze nummers zelf aan.

Gospelkoor X-Salt

In 2019 zijn wij samen gegaan met gospelkoor X-Salt uit Ermelo, dat ook uit ongeveer 10 zangers bestaat. X-Salt en bestaat nu 7 jaar. Beiden koren zijn interkerkelijk en zingen grotendeels het zelfde repertoire. A capella of met tracks. Er wordt in het Nederlands en Engels gezongen (rekening houdend met de wensen) De stijl is zeer divers; van Opwekking en ballads tot stevige uptempo nummers.

Mannengroep

Beide koren hebben enthousiaste mannen die samen een aparte mannengroep vormen. En al zijn we samen geen groot koor, toch doen wij niet onder voor een koor van 30 zangers!

Allemaal hebben we met elkaar gemeen dat we het heerlijk vinden om voor onze Heer te zingen en van hem te getuigen. En tot Zijn eer ook regelmatig concerten te geven die voor iedereen vrij toegankelijk zijn.

Kerstconcerten 2019

Met medewerking van gospelkoor Living Water en projectleden
Paula Claassen-Lutke
Dirigent

Savour Your Next Holiday