Gospelkoor


TESTIMONY TO THE LORD


Jannes stopt met dirigeren omdat hij koor en werk niet meer kan combineren. Testimony to the Lord gaat door en Jannes blijft het koor bezoeken.
Hij zal voor de groep in zekere zin hun leermeester blijven in vele opzichten. Op 14 november heeft de groep met een feestje afscheid genomen van hun dirigent.

Jannes Dankjewel!

12 en 27 oktober 2013
Feestelijk concert ‘BlesSING’


Samen met gospelkoor Salvation uit Lemmer hebben we twee grote concert gegeven met als thema: Zegening!  Onze eerste uitvoering was in de ‘Oude Kerk’ in Meppel en de tweede in de Kruiskerk te Diever.
Met dit laatste concert  mochten we ook een bijdrage leveren aan stichting Compassion. Met dankbaarheid kijken wij terug op twee zeer geslaagde avonden waarop we mochten genieten en getuigen!
                  

Zondag 9 juni 2013
Dankdienst


Zondagavond 9 juni mochten we onze dankbaarheid uitten tijdens een jubileumdankdienst vanwege ons 35 jarig bestaan. In een volle zaal te Berghuizen hebben we oude en nieuwe nummers ten gehore gebracht. Tezamen met een heleboel oud-leden hebben we twee Opwekkingsliederen gezongen. Paula verraste iedereen door Jannes Koetsier nog eenmaal de grote groep te laten dirigeren. Het was een mooie avond om niet snel te vergeten en waar wij de Heer erg dankbaar voor zijn!                                                                

Onder Jannes leiding is ook een aantal reizen gemaakt naar Hongarije en zijn er meerdere musicals uitgevoerd. Hij was de spil in alle optredens die gehouden werden. Liederen uitzoe-ken en aanpassen hoorde daar ook bij. De koorleden konden naar eigen zeggen altijd bij hem terecht. Hij heeft ook binnen de groep vele ups en downs meegemaakt, maar ook dat werd vaak gezamenlijk weer goed opgepakt. Jannes is volgens de koorleden een man waarin God Zijn kracht zeker heeft laten zien.
Testimony to the Lord betekent ‘Getuigenis van de Heer’ en dat is wat de groep wil uitstralen. Dirigent Jannes had daar altijd de leiding in en hij deed dat graag met veel tijd en energie. Hij vindt dat je het geloof altijd en overal moet laten horen en zien.